Logo DialogExperts

Referenties

logo World Postal Solutions

Michel Campagne; Eigenaar

World Postal Solutions maakt als een van de eerste gebruik van de diensten van DialogExperts. Vanaf dag 1 is de expertise duidelijk en dat resulteert in kwalitatief goede afspraken. Sinds we gebruik maken van hun diensten is onze omzet verder gestegen en wegen de kosten zeker tegen de baten op.

logo vrije academie

Joline Keijzer; Hoofd Marketing

Voor het opzetten van een nieuw B2B concept – inspirerende lunchlezingen over kunst en cultuur – benadert de Vrije Academie bedrijven met meer dan 100 fte’s in de directe omgeving van Amsterdam. DialogExperts maakt voor ons kwalitatief goede afspraken binnen de vooraf bepaalde doelstellingen.

logo accountor

Frank Mostert: Sales & Marketing Manager

Accountor werkt sinds een jaar samen met de specialisten van DialogExperts en dat bevalt ons uitstekend, korte lijnen, meedenken en kwalitatief goede afspraken. In een moeilijke markt komen we gezamenlijk steeds tot een beter plan van aanpak zodat zich toch steeds nieuwe verkoopkansen aandienen.

logo kcm group

Edwin van Wijk; Eigenaar

Wij zijn zeer tevreden over de open en professionele samenwerking met DialogExperts. Zij helpen ons met kwalitatieve afspraken aan tafel bij interessante prospects. Mede dankzij hun competenties op het gebied van communicatie zijn zij echt een verlengstuk van onze organisatie.

logo apsis

Ben van der Laan; Account Director

DialogExperts is geïntegreerd onderdeel van ons salesteam als verlengstuk in het leggen van contact met nieuwe relaties. Kort en snel schakelend, professioneel en ook richting onze prospects inhoudelijk een goede vertegenwoordiging. Ze leveren een structurele bijdrage aan het vullen van onze sales pipeline en voelen als naaste collega's.

logo TPM

Dennis Smit; Partner

This Play Media, mobile display advertising specialist voor o.a. het MKB, werkt sinds een aantal maanden samen met DialogExperts. Al binnen een aantal werkdagen mochten we de vruchten plukken in de vorm van een vollere agenda met goed gekwalificeerde afspraken. De wekelijkse terugkoppeling en waardevolle, inhoudelijke input vanuit DialogExperts bezorgen ons nog steeds de benodigde afspraken.

Wilt u meer weten?

Wij komen graag bij u langs.
Bel of mail ons voor een afspraak.

Bel: 06 558 845 10 Stuur een e-mail »