Logo DialogExperts

Data Management

Data Strategie

Voor het werven van nieuwe klanten en het verkopen van uw producten of diensten komt u voor diverse keuzes te staan:

Welke kanalen zet ik in?

Niet elk product leent zich voor alle kanalen, die elk hun eigen kansen en valkuilen kennen. Wij informeren u graag over de (on)mogelijkheden.

Wat kan ik verwachten aan kosten en respons?

Niets is lastiger dan verwachtingen managen. Er is echter veel ervaring aanwezig met uiteenlopende producten en diensten. Wij helpen u vooraf de juiste inschattingen te maken.

Hoe kom ik aan de juiste adressen?

Of u nu adressen wilt huren voor benadering via telefoon, post of e-mail; Wij kennen de aanbieders, prijzen, kwaliteitsverschillen en weten waar u op moet letten. Doe er uw voordeel mee…

Hoe zit het met de wet- en regelgeving?

De wet- en regelgeving wordt steeds complexer en is per communicatiekanaal verschillend. Hoewel wij geen juristen zijn kunnen wij wel aangeven waar u eventueel risico’s loopt.

Hoe verkrijg ik de juiste toestemming om mensen te mogen bellen of e-mailen?

Het luistert zeer nauw hoe u de toestemming verkrijgt. In veel gevallen denkt de adverteerder toestemming te hebben maar is dat vanwege een foutieve formulering niet het geval. Wij doen graag een check voor u.

Veelzijdig advies

Met DialogExperts haalt u kennis in huis van alle communicatie kanalen; E-mail, internet, post, telemarketing en social media. Wilt u alles uitbesteden of gewoon even sparren? Maak vrijblijvend een afspraak…

Inkoopvoordeel

U wilt uw marketing campagnes zo scherp mogelijk inkopen met behoud van kwaliteit. DialogExperts biedt inkoopvoordelen voor:

Meer informatie »
Wilt u meer weten?

Wij komen graag bij u langs.
Bel of mail ons voor een afspraak.

Bel: 06 558 845 10 Stuur een e-mail »
Inkoopvoordeel

U wilt uw marketing campagnes zo scherp mogelijk inkopen met behoud van kwaliteit. DialogExperts biedt inkoopvoordelen voor:

Meer informatie »