Logo DialogExperts

Data Management

Een persoonlijke, op maat gesneden benadering van uw klanten en prospects kan leiden tot meer rendement uit uw marketing inspanningen.

Het is daarom van belang dat de database op orde is, anders werkt het averechts. DialogExperts is met 30 jaar ervaring in het managen, verbeteren en uitbreiden van databases uitgegroeid tot een echte specialist.

Of de dialoog met uw klanten nu via de telefoon, brievenbus, e-mail of het internet plaatsvindt; we hebben jarenlange ervaring. Voor zowel de technische invulling als marketing oplossingen kunt u bij ons terecht.

Wij onderscheiden daarin

Data Collectie

Eén tot één communiceren met uw doelgroep kan alleen als u vooraf relevante informatie heeft verzameld. Dat vereist kennis, van de media en spelers in de markt, die wij graag met u delen.

Data Beheer en Onderhoud

Een degelijk klantenbestand met correcte informatie op de juiste plaats is essentieel voor uw bedrijfsvoering. Wij helpen u uw klantenbestand op orde te brengen en te houden.

Data Strategie

DialogExperts wijst u de weg hoe u meer kennis uit uw klantenbestand haalt en dat vertaalt naar kansen in de markt, zowel online als offline.

Inkoopvoordeel

U wilt uw marketing campagnes zo scherp mogelijk inkopen met behoud van kwaliteit. DialogExperts biedt inkoopvoordelen voor:

Meer informatie »
Wilt u meer weten?

Wij komen graag bij u langs.
Bel of mail ons voor een afspraak.

Bel: 06 558 845 10 Stuur een e-mail »
Inkoopvoordeel

U wilt uw marketing campagnes zo scherp mogelijk inkopen met behoud van kwaliteit. DialogExperts biedt inkoopvoordelen voor:

Meer informatie »